Távirányító pótlás megelőzés gyanánt

Távirányító pótlás

Nagyon kellemetlen, ha éppen olyankor nem nyílik az elektromos kapu, amikor sietősen kellene távoznia otthonról. Éppen ezért, amikor azt észleli, hogy a kapunyitó időnként már nem működik megfelelően, akkor a távirányító pótlás minél hamarabb meg kell történjen!

Nem lehet tudni, hogy mikor fogja megadni magát teljesen, így jobb megelőzni, hogy pontosan akkor ne tudjon kiállni a garázsból, udvarról, amikor nagyon fontos lenne minél gyorsabban elérni valahová. A legjobb, ha a távirányító pótlás már az első jeleknél megvalósul, akkor nem érheti meglepetés.

Persze a régit is lehet még használni, amíg nem romlik el végérvényesen, de mindenképpen legyen kéznél az új is, hogy ne akkor kelljen majd törje a fejét, hová fordulhat segítségért. A zarnyitas-lakatos.hu csapata bármikor ellátja a távirányító pótlás feladatait, így jobb előrelátónak lenni és minél előbb felkeresni őket.

Természetesen vészhelyzet esetén is hívhatja őket, hiszen SOS szolgáltatásuk is van, de az Önnek már mindenképpen több fejfájással fog járni, bármilyen gyorsak is legyenek.

Print Friendly, PDF & Email