Sikeres lehet az ekcéma kezelése

Ekcéma kezelése

Ekcéma kezelése

Az egyik leggyakoribb bőrbetegség az ekcéma, ami piros kiütésekkel és állandó viszketéssel jár együtt. A helytelen táplálkozás, különféle kozmetikai szerek, mosópor, esetleg ételallergia válthatja ki azt a helyzetet, hogy elengedhetetlenné válik az ekcéma kezelése.

Természetes alapanyagokból előállított termékekkel, készítményekkel is sokat tehetünk az ekcéma kialakulása ellen, valamint a kezelése érdekében. Kíméletes tisztálkodó szer például a webshop-hillvital.hu webáruházban megvásárolható holt-tengeri iszapos kézműves szappan. Ajánlott azoknak a személyeknek, akik ekcémával vagy pikkelysömörrel küszködnek.

Az egyik legértékesebb kozmetikai alapanyag a holt-tengeri iszap, mert kiváló a vízmegkötő képessége, ezáltal remekül hidratál, ápol és egyáltalán nem szárítja a bőrt. Ugyanakkor, az ekcéma kezelése sikeresen kivitelezhető a webshop kínálatában szereplő Dermasoft és Dermasoft Plus balzsamokkal, amelyek természetes, magas hatóanyagokkal büszkélkedhetnek. Ezekről a termékekről pozitív visszajelzés érkezett a felhasználóktól.

Print Friendly, PDF & Email