Milyenek a 2019-es esküvői ruha kollekciók?

Ide kattintva a legújabb trendeket ismerheti meg

Ide kattintva a legújabb trendeket ismerheti meg

Az életnek vannak olyan kiemelkedő pontjai, amelyekre érdemes nagy figyelmet fordítani, hiszen örökre meghatározóak lesznek. Ilyen például az esküvő is, amire gyakran már egy évvel korábban megkezdődnek az előkészületek. A menyasszonyi ruha kiválasztásával különösen sok idő szokott eltelni, hiszen ez az egyik legfontosabb eleme az esküvőnek. Ide kattintva megnézheti, hogy melyek a legújabb menyasszonyi ruha kollekciók.

A galériában csodaszép ruhákról láthat képeket, ugyanis a Tiana Esküvői Ruhaszalon nem átlagos menyasszonyi ruhákat forgalmaz, hanem a legfrissebb nemzetközi trendeket figyelembe véve választja ki azokat a darabokat, amelyek bekerülnek a kollekciójába. Olyan luxusmárkákról van szó, mint például az Essense of Australia vagy a Stella York, amelyeknek Magyarországon az egyetlen forgalmazója a Tiana Esküvői Ruhaszalon. Az Essense of Australia esküvői ruha márkája a Martina Liana, aminek a tervezője a híres Martina Harris. A tervezőnő világszinten ismert a profizmusáról, kiváló ízléséről, aminek köszönhetően évről-évre olyan modelleket mutat be a nagyközönségnek, amelyek a legnevesebb divatbemutatókon is kiválóan szerepelnek. A legújabb modelleket mindig izgalommal várják mind a leendő menyasszonyok, mind a szakma neves képviselői, hiszen tudják, hogy egyedi designra és minőségi anyagválasztásra számíthatnak. A kivételes minőségű francia csipkének, a különös gonddal válogatott Swarovski kristályoknak köszönhetően olyan alkotások születnek, amelyek között minden menyasszony megtalálhatja álmai ruháját.

Találhatóak vállpántos, rövid ujjú, ejtett vállú, hosszú ujjú modellek, szabásukat tekintve pedig az uszályos ruháktól az egyszerű vonalvezetésű darabokig többféle stílus, így mindenki választhat aszerint, hogy a testalkatához melyik illik a legjobban. Az említett mellett, természetesen más világmárkák is képviseltetik magukat a Tiana Esküvői Ruhaszalon luxuskínálatában. Közös jellemzője mindegyiknek, hogy kiváló minőségűek és a legmagasabb követelményeknek is megfelelnek.

Print Friendly, PDF & Email