Rajzszőnyeg a kis művészeknek

Tomy Aquadoodle rajzszőnyeg

Tomy Aquadoodle rajzszőnyeg

A gyerekek sokszor úgy érzik, hogy a rajzlap és a kifestő nem elég arra, hogy a kreativitásukat kibontakoztathassák, nem kicsi fejfájást okozva ezzel a szülőknek, akik hol a falról, hol pedig szekrényekről kell eltűntessék az alkotásokat.

Ugyanakkor, ha van otthon egy Tomy Aquadoodle rajzszőnyeg, akkor elég jól ki lehet védeni az ilyen „baleseteket”, mert ennél izgalmasabb és érdekesebb felületet nem igazán találhatnak az elképzeléseik megvalósításához.

Ez a rajzszőnyeg csak egy speciális tollal használható, aminek a tartályát vízzel kell megtölteni. Ahol hozzáér a toll a szőnyeg felületéhez, ott megváltozik a színe és így fog életre kelni a rajz, ami egyből eltűnik, ahogy megszárad a víz.

Tehát mindig új és új kreációk születhetnek, változatos színekben, ami bizonyára kielégíti a legkreatívabb lurkók igényeit is. Persze még így is megtörténhet, hogy időnként olyan helyre kerül egy-két ceruza- vagy ecsetvonás, ahová egyébként nem járna, de a rajszőnyeg jelenléte mindenképpen csökkenti ennek az esélyét.

Print Friendly, PDF & Email