Igazán praktikus kiegészítő a közepes bőrönd

közepes bőrönd

Közepes bőrönd

Ismerős lehet az érzés, amikor megtalálja a tökéletes kialakítású koffert, de az túl kicsi vagy túl nagy. A közepes bőrönd pedig éppen hiányzik a készletből. Webáruházunkban számtalan modell közül válogathat, hiszen ezt külön csokorba szedtük a könnyebbség kedvéért.

Amikor hétvégi vagy 1 hetes útra indul, nem kell feltétlenül napi 5 váltás ruhát vinne magával, ám egy törölköző és néhány pár cipő jól jönne a biztonság kedvéért, kétségkívül ez az a méret, amibe ennyi pontosan elfér.

A közepes bőrönd ugyanúgy rengeteg zsebbel, rejtett rekeszekkel rendelkezik, mint a gigantikus társa, éppen ezért praktikus és helytakarékos is. Ráadásul a gyerekeknek szolgálhat akár a felnőttes óriásként, hiszen a kisebb cipellők és kabátok ugyanígy kevesebb helyet foglalnak.

Milyen szuper, ha az egész család a hozzá passzolót választja, mégis összhangban van az összes egymással! A közepes bőrönd olyan, ami vészhelyzet esetére a legjobb megoldás. Nem kell az utolsó pillanatban a fél szekrényt kipakolni, csak hogy ne legyen üres és felesleges hely a bőröndben.

Print Friendly, PDF & Email