Hatékony táplálékkiegészítő shake és szelet formájában

táplálékkiegészítő

Táplálékkiegészítő termékek

Aki túlsúllyal küszködik, annak nem idegenek a diéták és a fogyókúrák. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik és szeretne végre eredményeket látni, akkor olyan életmódot kell követnie, ami egészséges étrendből és rendszeres sportolásból áll. Természetesen érdemes táplálékkiegészítő készítményeket is fogyasztani, máskülönben ezek eredménytelenekké válnak.

Dr. Farkas Kitti kialakított egy olyan alakformáló programot, ami orvosi tapasztalatokon és ismereteken alapul. Ehhez szerezhető be a protein shake táplálékkiegészítő, amit az étkezések között kell fogyasztani. Kiváló választás az átlagembereknek, a sportolóknak és a kismamáknak egyaránt, de azoknak is, akiknek az egészségi állapotuk meggátolja, hogy akármilyen fogyókúrát követhessen.

A honlapon egy másik táplálékkiegészítő is kapható, a protein szelet, ráadásul különféle ízesítésben. A szabadalmaztatott NGC formulával készült termék édesítőszert tartalmaz, ami a diabétesszel élőknek is fogyasztható. Nem tartalmaz glutént, így gluténmentes diétába is beépíthető.

Print Friendly, PDF & Email