A kapcsolatok fontossága a coworking irodában

Érdemes kipróbálni egy Muse coworking irodát

Érdemes kipróbálni egy Muse coworking irodát

Az világhálónak köszönhetően, az információáramlás rendkívül felgyorsult az utóbbi évtizedekben. Nem kell napokat vagy heteket várni, amíg a világ másik felén történő eseménynek a híre eljut hozzánk, mivel ez ma már perceken belül megtörténik.

Így szinte biztosan hallottál a coworking iroda fogalmáról. Már Magyarországon a fővárosban is létezik ilyen, amit Mekis Dániel villamosmérnök alapított. Ő egyébként zenéléssel is foglalkozik, aminek következtében szüksége volt egy olyan helyre, közösségre, ami a kreativitást elősegíti. A Muse coworking iroda nem csupán egy hely, ahol elüthető az idő anélkül, hogy megölné az unalom az ember, mert ha így lenne, akkor nyugodtan viselhetne bármilyen nevet. A Muse coworking iroda egy olyan közösséget jelent, aminek a kapcsolatrendszere bárkinek a segítségére lehet.

Aki ide belép, annak segítenek olyan emberekhez is eljutni a közösségen belül, akik a segítségére lehetnek a munkában. Természetesen az újonnan belépő is a közösség javára bocsájthatja a tudását, meg a kapcsolatait.

Print Friendly, PDF & Email