Tudtad, hogy búvóhelyet a 8. kerületben is találhatsz?

Randikuckó

A szerelmi kuckók azért annyira népszerűek manapság, mert itt a fiatalok és idősek is egyaránt elbújhatnak egy kicsit a világ elől. Ha olyan randikuckót keresel, ahol tényleg csak kettesben lehetsz a pároddal, akkor a 8. kerületben is találhatsz. Ebben a kerületben számtalan olyan rejtekhely van, amelyik csak arra vár, hogy kibéreld azt a pároddal.

A fiataloknál általában az a gond, hogy van kivel pár romantikus órát eltölteni, azonban hely nincs, hiszen mind a két félnél otthon vannak a szülők, és egy motel vagy hotel szoba túl sokba kerül. Ekkor jöhet szóba a szerelmi fészek, ahol minden adott, hogy jól érezzétek magatokat. A négy fal közötti programokhoz teljes mértékben alkalmasak azok az apartmanok, amelyek a XIII. kerületben igényelhetőek.

Ha már az intimitásról van szó, érdemes redőnnyel felszerelt lakás mellett dönteni, ahol tényleg el lehet bújni és ahol senki sem fog zavarni. Egy jó búvóhely ismérve, ami biztos nektek is tetszeni fog, hogy abban nappali és hálószoba is van. Az előbbiben pihenhettek, tévézhettek, zenét hallgathattok és kikapcsolódhattok, míg a hálószobában bátran huncutkodhattok vagy azt csinálhattok, amihez kedvetek van, amit rég ki szerettetek volna próbálni.

A 8. kerületi lakás bemutatásakor nem maradhat ki a fürdőszoba sem. A káddal kialakított, igényes vizes helyiségben megtalálhatóak azok a kellékek, amelyek a kifogástalan komfortot szolgálják. Itt a hajszárítón kívül, megannyi színvonalas higiéniai eszköz is helyet kap. A szórakozás azért is garantált, mert adott a kábeltévé, Wi-Fi internet és még a minihifi is.

Sőt, a jól felszerelt konyhában főzési lehetőség vár rátok. Ha pedig nem akartok főzni, akkor nyugodtan rendelhettek is. Itt a diszkréció biztosított, ami épp annyira lényeges, akárcsak az igényesség, a kedvező árak és persze az, hogy minden adott legyen, hogy jól érezzétek magatokat. Mivel az apartman nagyon jó helyen van, ezért egyszerűen megközelíthető, nem csupán autóval, hanem tömegközlekedési eszközökkel is. A lakás kibérlése egy kifogástalan ajándék is lehet a szerelmednek.

Print Friendly, PDF & Email