Legyen felkenve az alapozó festék fára!

Alapozó festék fára

A kültéri környezetben a különböző anyagok eltérő módon viselkednek. Amíg egy bútor például évtizedeket is kibír minden karbantartás nélkül a szobában, addig a rendszeres eső, fagy, erős napsütés hatására, rövid idő alatt teljesen tönkremegy. Természetesen, ha gondosan odafigyelünk rá, akkor sokáig tartják magukat. A lényeg a felület kialakításában rejlik. Az alapozó festék fára kifejezetten azért lett megalkotva, hogy a rostok ne szívják be a nedvességet.

A porózus szerkezet hajlamos arra, hogy többszöri kenés után is igényelje az újabb réteget, ha nem megfelelő készítményt használunk. Az alapozó festék fára egyáltalán nem elhanyagolható, mert a hiányában, a gyakori újrakenés mellett, még azzal is számolnunk kell, hogy leválnak a felkent rétegek.

Látható tehát, hogy komoly érvek szólnak mellette, amiket figyelembe kell venni. Szerencsére kapható már online is tökéletes alapozó festék fára, így a beszerzés nem jelenthet problémát. Kattintsunk bizalommal a fabcolor.hu oldalra és vásároljunk még ma!

Print Friendly, PDF & Email