Infraszauna: jobb méregtelenítő hatás

Infraszauna

Mivel az ember a 21. században sokat dolgozik, ezért nincs sok ideje a helyes táplálkozásra és a megfelelő, rendszeres testmozgásra. Ezért is kell megtalálni azt a megoldást, amivel méregteleníteni lehet a szervezetet, garantálva annak az egészséges működését. Ebben nyújthat segítő kezet az infraszauna, amelyik Magyarországon is nagyon felkapottá vált az elmúlt években.

Sokan azért választják ezt, mert az infraszauna kiváló méregtelenítő hatást garantál. A megszokott szaunákkal ellentétben, egy infrakabinban az izzadás mennyisége nagyjából háromszor nagyobb. A kiizzadt verejtékben, a belülről kifelé irányuló hőhatás következtében, körülbelül négyszer nagyobb mennyiségű, nem vízjellegű összetevő található.

Emiatt is garantált, hogy a méregtelenítő hatás akár negyvenszerese is lehet a hagyományos szaunához képest. Ez azért van, mert az infraszauna mélyen fekvő testszöveteket sokkal jobban eléri, ezért még hatékonyabban dolgozik. Rengetegen ezen adottság miatt döntenek az infraszauna mellett, hiszen meg akarnak szabadulni a testben felhalmozódott méreganyagoktól.

Print Friendly, PDF & Email