Minden szakmának megvannak a maga kulisszatitkai, ezért is halljuk gyakran, hogy igazából a mesterséget nem tanulják, hanem ellesik. Pontosan így van ez a kézműves fagylalt esetében is, a szakemberek nem csupán előállítják a finomságokat, de a további teendőket is szakszerűen végzik. Ez is fontos szempont a kész főzött fagylalt tárolásánál és értékesítésénél – további részletekért kattints a www.hiszteriafagylalt.hu linkre! Mi a siker titka? Erre a kérdésre a válasz a prémium minőségben és a reprezentativitásban rejlik.
A vendég először a szemeivel kóstol, ha pedig a látvány tetszik neki, akkor örömmel, szívesen fogyasztja a terméket. A látvány csak másodlagosan jelenti a dekorációs elemek megfelelő alkalmazását, ugyanis elsősorban a fagylalt állaga áll. A Hisztéria Fagylalt nevű vállalkozás termékeit illetően, a fagylaltok minősége és a szépség karöltve jár. A finomságok állaga hatással van a vizualitásra is. Azoknak a vendéglátóknak, cukrászdatulajdonosoknak, akik nagy sikert szeretnének elérni a finomságokkal, ennek a kereskedésnek a termékei ajánlottak.
A nagykereskedés segít a tárolásban is
Ha a cégtől szerzed be az innovatív gépparkkal és kiváló alapanyagokból készült fagylaltok felhozatalát, támogat abban, hogy a kiszállítást követően, optimális körülmények között tárolhasd a desszerteket. A fagylaltok megfelelő hűtővitrinbe kell kerüljenek, de ha nem rendelkezel ilyennel, a nagykereskedés, igény alapján, a kész fagylaltjai mellé biztosít számodra az általuk használt hűtőpulttal és háttérfagyasztóval megegyező készülékeket is. Így azokból értékesítheted majd a finomságokat. Le is tesztelheted ezeket az elérhető készülékeket, ehhez csak be kell térned a cég saját üzletébe és megkóstolnod a fagylaltokat.
A Hisztéria Fagylalt az év bármelyik szakában és napján garantálja a kifogástalan minőségből eredő élményt. A fagylaltok kifejezetten időtállónak számítanak nemzetközi viszonylatban is, megfelelő körülmények között tárolva. Ideális feltételek mellett, a finomságok 60 napos szavatosságúak és a pultba kerülésüktől kezdődően, 8 napon át árusíthatóak.
Praktikus megoldások, technikai újítások
A szakemberek nem pusztán a fagylaltok jellegét tekintve alkalmazzák az olasz tradíciókat, hanem az újításokat is folyamatosan figyelemmel követik. Amiben lehetőséget látnak a termékeikre vonatkozóan, azokat át is veszik. Példa erre, hogy az általuk főzött fagylaltokat, az olasz hagyományoknak megfelelően, pozzetti vitrinben tárolják.
A pozzetti egy süllyesztett körtégely, amiben a fagylalt nem érintkezik levegővel. Ennek köszönhetően, a minőségére semmilyen hatással nem lehet az időjárás. A fagylaltok a megszokottnál krémesebb állagának pedig az a titka, hogy olyan fagyasztót használnak, ami a tradicionális -40 fok helyett -20 Celsius-fokra hűti le a terméket. Azon ügyfeleiknek, akik a Hisztéria készítményeit választják, tanácsolni szokták, hogy csempésszenek a kínálatba egy kis olaszos vonalat a kiegészítők kapcsán is. Ehhez ideális választás például a biscotti ostya vagy a belga csokival telecsorgatott sorrentói tölcsér.