Fokozható az infraszauna hatása?

Infraszauna

Infraszauna

Amikor egy új eszköz megszületik, jobb esetben kutatásokat is végeznek arról, hogy miként hat. Ezért a infraszauna hatásait is vizsgálták. Az infrasugár egy olyan elektromágneses sugár, amelynek frekvenciája a látható vörös tartomány alatt van.

Tulajdonsága pedig az, hogy a köztes levegő melegítése nélkül közvetlenül a testeket melegíti fel. Először az infralámpákat ismertük meg, majd később megszületett az ugyanezen az elven működő infraszauna. Ma már a kabinokba kérhetőek sótömbök és színterápiás lámpa is. Ez minimálisan növeli meg az árat, viszont maximális hatást biztosít.

A kellemes meleg és a nedvesség hatására a só lassan párologni kezd, ami jótékony hatással bír. Gondoljunk csak a tengeri levegőre, amely kiválóan áttisztítja a tüdőt és a légutakat. Az infraszauna belsejében lévő világítás mellet,t a színterápiás lámpa több módon is beállítató.

Ha a teljes spektrumot szeretnénk élvezni, akkor választható ez a funkció is. Ha viszont csak bizonyos szín esik jól, akkor beállítatjuk csak ezt. Így teljes körű felfrissülésben vagy megnyugvásban lehet részünk. Éppen amire szükségünk van.

Print Friendly, PDF & Email