Az infraszauna eltörölte a finn szauna hátrányait

Dekoratív infraszauna

Dekoratív infraszauna

Szeretné kihasználni a szaunázás előnyeit, de egy-két percnél tovább képtelen bent tartózkodni, mert a meleg és párás levegőtől úgy érzi, mindjárt megfullad? Akkor a megoldást egy infraszauna beszerzése jelenti, ugyanis ez a típus sokkal komfortosabb környezetet teremt.

Nem a levegő hőmérsékletének és páratartalmának drasztikus megnövelése által fejti ki hatását, hanem infrasugarakat bocsát ki, amelyek a bőrbe hatolva, csak a test-hőt emelik meg. Így az izzadás ugyanúgy beindul, de a légzés sokkal könnyedebb, mint a finn szauna fullasztó atmoszférájában.

Egyáltalán nem kell tartani tőle, mert az infrasugarak nem károsak, hatása ugyanolyan intenzív, mint a hagyományos szaunáé, így ha a finn szauna nem nyerte el a tetszését, akkor ez bizonyára a szívébe fogja lopni magát. A www.infraszauna.com weboldalon már otthonra is beszerezhet egy kiváló infraszauna példányt, így bármikor beüzemelheti, ha lazításra vágyik, illetve rendszerré is alakíthatja az egészségmegőrzés érdekében. Sőt, amennyiben három- vagy négyszemélyes infraszauna mellett dönt, akkor szeretteivel együtt is használatba vehetik.

Print Friendly, PDF & Email