A plasztikai sebészeten belül a mellnagyobbítás a legnépszerűbb beavatkozás

A drfalus.hu weboldalon többet megtudhat a mellnagyobbításról

A drfalus.hu weboldalon többet megtudhat a mellnagyobbításról

Abban, hogy minőségében milyen életet élünk, fontos szerepet játszik, hogy mennyire vagyunk elégedettek a külsőnkkel. A nők esetében nagyon sokszor a kebel mérete illetve formája miatt alakul ki egyfajta kisebbrendűségi érzés. A modern orvoslásnak köszönhetően, ma már ez a probléma megoldható, hiszen a plasztikai sebészet egyre sokrétűbb és biztonságosabb megoldásokat kínál. A drfalus.hu weboldalon megnézheti, hogy ma már hányféle módon lehet elvégezni egy mellnagyobbítást.

Különbség van ugyanis abban, hogy milyen céllal történik a beavatkozás, milyen típusú implantátum és milyen módszerrel kerül beültetésre. A legtöbb esetben dúsabb keblek reményében fordulnak a hölgyek a plasztikai sebészhez, de nem ritka sem, hogy csak a formáján szeretnének változtatni, a méretén nem, illetve meglepően sok nő küzd azzal a problémával, hogy a két mell mérete vagy alakja nem egyforma és ettől a kellemetlenségtől szeretne megszabadulni. Bármilyen kérdéssel fordul a páciens az orvoshoz, az első lépés mindig az, hogy elvégezzenek néhány elengedhetetlen vizsgálatot, illetve figyelembe véve az illető elképzelését, testalkatát és a lehetőségeket, kiválasszák a megfelelő megoldást. Ma már többféle mellimplantátum is létezik és a választék egyre inkább bővül. Különbség van az anyaguk, a felszínük simasága illetve a formájuk tekintetében. A legnépszerűbb a kohezív géles változat, hiszen ennek számos előnye van, strapabíró, hosszabb az élettartama, mint az egyéb változatoknak és tapintásra természetes hatást nyújt.

A forma tekintetében a csepp és a kerek illetve ezeknek a különböző méretei közül lehet választani, attól függően, hogy ki milyen hatást szeretne elérni, tehát maradna a természetesebb méretnél vagy inkább nagyobb, feltűnően dús kebleket szeretne. Sokan félnek attól, hogy valamilyen nem várt komplikáció lép fel, azonban a mellnagyobbító műtét a leggyakrabban elvégzett beavatkozás, így minimális kockázattal jár. A szakorvosi előírások betartása esetén, semmilyen hátulütőtől nem kell tartania a páciensnek.

Print Friendly, PDF & Email