A babafészek biztonságot nyújtó ölelése

babafészek

Aranyos babafészek

A babáknak nagyon fontos a biztonságérzet. Ha ez megvan, akkor bárhol és bármikor tudnak aludni, de ha nem érzik magukat komfortosan, akkor nagyon nyűgösek lesznek. Amíg a pocakban vannak, addig az anyaméh ölelése biztosítja ezt számukra, de amint világra jönnek, valami mással kell ezt pótolni.

A babafészek révén egészen hasonló környezetet lehet kialakítani, bár nincs benne sötét és nem is nedves, de azért a biztonságot nyújtó ölelés megvan. Éppen ezért, a kicsik nagyon hamar hozzá tudnak szokni a babafészekhez, amit ezentúl akárhová tesznek, megnyugvást fog jelenteni nekik.

Nem számít, hogy a kiságyban vagy a kanapén, esetleg egy teljesen más lakásban kerül elhelyezésre, ha érzik a babafészek illatát, lágy tapintását, akkor nem lesz gond sem az alvással, sem pedig az ekkor még rövid, de annál izgalmasabb, érdeklődő figyeléssel töltött éber percek alatt. Szerezze be Ön is a kicsinyének és meglátja, milyen nagy hasznát fogják venni otthon, házimunka közben, de kisebb vagy akár hosszabb utazások során is!

Print Friendly, PDF & Email