Szundikölyök, az alvó kiskutya

Szundikölyök

Puha szőrű, dundi, alvó kiskutyák – mi lehet ennél aranyosabb? Talán az, ha ez valakinek a szobájában van és éjjel-nappal ölelgetheti. A Szundikölyök olyan plüssjáték, ami az igazi kutyuskedvelőknek lett kitalálva, hiszen a bő választék között biztosan mindenki megtalálja a szívének kedveset.

A Husky aranyos rózsaszín tappancsokkal rendelkezik, a Golden Labrador viseli a legcukibb füleket a világon, a Mopsz elvarázsol a kis barna orrával, a Beagle színei igazán különlegesek, a Schnauzer puha, fehér pocija elragadó, a Pomerániai Törpespicc pedig apró fülecskéivel bűvöl el.

30 centiméter hosszú egy Szundikölyök, így tényleg nagyon jó megölelni, sőt, a Husky még ennél nagyobb méretben is fellelhető. Apróra zárt szemeikkel és kinyújtott nyelvükkel tényleg mást sem csinálnak, csak alszanak egész életükben. Egy Szundikölyök kispárnának is használható az buszos utazásokon vagy pizsama partikon, de a délutáni sziesztára is az egyik legjobb társ ez a kedves, puha játék. Bárkinek tökéletesen megfelel ajándékba. Díszként is jól mutat a kanapén vagy az ágyon párnák között.

Print Friendly, PDF & Email