Szoptatás mellett fogyni nem álom többé!

Szoptatás mellett fogyni

Szülés után sok kismama szeretné visszanyerni az eredeti súlyát, azonban a fogyókúrával ebben az időszakban nagyon kell vigyázni, hiszen közben táplálják a gyermeküket is! Orvosi felügyelettel, a szoptatás mellett fogyni lehetséges, amennyiben igénybe veszi az Alakorvoslás program kismamáknak kifejlesztett változatát.

Megteheti ezt az alakorvoslas.hu weboldalon, ahol minden további információ is megtalálható ebben a témában. Részletesen le van írva például az is, hogy milyen egészségi problémákat eredményez a túlsúly a kismamák életében. Jó tudni ezeket, mert így könnyebb a megoldást hozó program mellett dönteni.

Szoptatás mellett fogyni nemcsak esztétikai szempontból tanácsos, ennél sokkal lényegesebb a baba és a mama egészsége. Ezt kell figyelembe venni leginkább. Az is elolvasható az oldalon, hogy milyen előnyei vannak a szakszerűen összeállított diétának. A program részletes ismertetőt tartalmaz, étrendet a szoptatás idejére, tippet a mozgásra, tanácsot és edzéstervet. Ilyen egyszerű szoptatás mellett fogyni.

Print Friendly, PDF & Email