Néha a legjobb randi helyszín egy romantikus búvóhely tud lenni

Romantikus búvóhely

Annak érdekében, hogy a szenvedély megmaradjon egy kapcsolatban, igenis törődni kell azzal és szükséges legalább kéthavonta valami újat, érdekeset csinálni, valamit kipróbálni. Rengetegen döntenek a szerelmi fészkek, kibérelhető lakások mellett. Egy romantikus, új búvóhelyen valóban édes kettesben lehet egy szerelmes pár.

Aki már kipróbálta ezt, tudja, hogy itt minden adott ahhoz, hogy a házastársak, párok kiválóan érezzék magukat, és egy olyan pár óra, éjszaka vagy egy egész hétvége részesei legyenek, amelyik mindenképp felejthetetlen.

A budapestbuvohely.hu oldalon ti is megnézhetitek a pároddal, hogy milyen a felhozatal, és melyek azok a lakások, amelyeket nem érdemes kihagyni. Igazán népszerű a 13. kerület új építésű részén egy hatalmas terasszal rendelkező randi kuckó, ahol minden megvan ahhoz, hogy a huncutkodás, pihenés és a szerelmes pillanatok kiélvezése gondtalan legyen.

Itt a város zajától távol, de mégis közel örülhettek egymás társaságának. A búvóhelyen egy remekül berendezett nappali van, ami komfortos ülőgarnitúrával felszerelt. A TV, illetve a kis étkező sarok garantálja, hogy a randitok semmiből se szenvedjen hiányt. Itt még egy közös ebédet és vacsorát is elfogyaszthattok az előtt, hogy kezdetét vehetné az igazi kikapcsolódás.

A fürdőszoba minden kényelmi szempontnak megfelel, és téli időszakban egy törölközőszárítós radiátor is biztosítja a meleget. A lakás legfontosabb része a hálószoba, ahol adott az óriási, roppant kényelmes matraccal bíró francia ágy, illetve ott van a hatalmas szekrény is.

Ha több napra érkeztek, akkor ebben biztos elfér majd a holmitok. Ha pedig nyáron bérelitek ki a kuckót, akkor a teraszon is elfogyaszthatjátok a vacsorát és persze kiülhettek egy finom borra, pezsgőre. Itt a környező házakra és a lenti zöld övezetre nyílik a kilátás.

Mivel a terasz gyékénnyel van körülvéve, ezért biztosra vehetitek, hogy a szomszédok egy percig sem fognak zavarni, már csak azért is, mert a szerelmi randihely a legfelső emeleten van. A lakásba mindenképp beleszeretnek a naturizmus hívei. Akik valami újra vágynak, itt biztosan megtalálják azt, ami régóta hiányzott a kapcsolatból.

Print Friendly, PDF & Email