Mennyire nehéz a bojler vízkőtelenítése?

Bojler vízkőtelenítése

A vízkő bárki életét megkeserítheti. Minden olyan berendezés, ami vízzel is dolgozik, előbb vagy utóbb meghibásodik a lerakódott vízkő miatt. A bojler vízkőtelenítése kevésbé bonyolult feladat, akár házilag is el lehet végezni, amennyiben maga a berendezés változatlanul jól működik. Ilyenkor 2-3 évente elég kitisztítani a tartályt a lerakódásoktól.

Azonban olyan esetekben, amikor a bojler már zakatol és megmagyarázhatatlanul furcsán dolgozik, bizony szakember szükségeltetik. A bojler vízkőtelenítése szakemberrel sem drága mulatság, ezért nem érdemes elhanyagolni a dolgot. Vegye fel a kapcsolatot a szerelőkkel és kérjen időpontot egy kiszálláshoz!

Ha a szerelő is úgy véli, hogy a vízkő a ludas és miatta nem működik rendesen, akkor a bojler vízkőtelenítése során mentesíti a lerakódásoktól néhány óra alatt. Ezzel elkerülhető a teljes csere, ami a felszereléssel együtt bizony nem egy olcsó mulatság. A weboldalon felmérheti Ön is, hogy milyen probléma miatt nem működik rendesen, ezzel időt is spórolva.

Print Friendly, PDF & Email