A klasszikus szőnyeg kiválóan dekorál

Klasszikus szőnyeg

A leggyakrabban használt burkolati rendszerek között, a hidegburkolat és a laminált padló kap helyet. A klasszikus szőnyeg szintén jelentős szerepet tölt be a lakások és irodák életében. A laminált padlót lehetőség van kiváltani magasabb árfekvésű faparkettával.

A klasszikus szőnyeg előnye, hogy mindkét burkolatra letehető. Sok esetben, padlófűtés hiányában, a melegebb és puhább érzés miatt szőnyegen járunk. Ahol padlófűtés van, nem annyira indokolt a használatuk, bár dekorációs szempontból igen fontos lehet. A mai napig népszerűek és minden boltban kapható különböző méretben. Természetesen számos mintázattal és színben elérhetőek, amiből kifolyólag minden vásárló megtalálhatja a számára legjobbat. A klasszikus szőnyeg tisztítása is egyszerűbb, mivel feltekerhető és szállítható.

A nedves porszívózás sem árt neki és hosszú ideig megőrzi a szépségét. Vásároljon a domexszonyeg.hu webáruházban és most kedvezményes áron juthat hozzá a kedvenc szőnyegéhez! Tegye teljessé a lakását a klasszikus szőnyeg segítségével!

Print Friendly, PDF & Email