Jól végzi dolgát az EGR tisztító adalék

EGR tisztító adalék

Minél nagyobb teljesítményt akarunk kihozni az autónkból, annál több figyelmet kell rá fordítanunk. Nem elég csak egyszerűen elegendő üzemanyagot tankolni bele, mert legalább olyan fontos a kellő mennyiségű oxigén bejuttatása is a jó égés érdekében. Ezt a részt, ahol a levegő beáramlik, állandóan tisztán kell tartani, különben csökken a hatásfok. Az EGR tisztító adalék ekkor jön be a képbe.

Már találkozhattunk olyannal, hogy menetközben, nem úgy húz az autó, ahogyan elvárnánk azt tőle, vagy éppen akadozik a motorteljesítmény. Ez gyakran valamilyen dugulás következménye. Az EGR tisztító adalék okos használata révén elérhetjük, hogy az érintett részek ismét újult állapotba kerüljenek.

A kisebb környezetkárosítás és nagyobb teljesítmény elérésének érdekében, be van építve egy szelep, ami visszavezeti az elsődleges kipufogógázokat a hő kinyerés színterére, hogy ott még alaposabban átdolgozódjanak és minél kisebb szennyeződéssel távozzanak. Az érintett szelepet az EGR tisztító adalék gondosan kezeli és garantálja a kiváló működését.

Print Friendly, PDF & Email