Gyerekülés oldalsó szárnyakkal

Gyerekülés

A statisztikák szerint, hazánkban igen magas a közlekedési balesetek száma. Nagyon sok ember sérül meg súlyosan vagy életveszélyesen, ezért a szülőknek gondolniuk kell a csemetéjük biztonságára.

A gyerekülés védelmet nyújt az oldalirányú ütközésekkel szemben, hiszen speciális szárnyak találhatóak rajta. A kicsi becsatolása az autóban lévő övvel lehetséges. Elsősorban iskoláskorú, 15-36 kilogramm közötti lurkók esetében használható a gyerekülés. A Römer megbízható márkának számít, tehát érdemes a kínálatából választani.

A Gyerekülés Szakáruházban jelenleg ötféle változata áll a vevők rendelkezésére. Az árak nem alacsonyak, de ennek ellenére érdemes a rendelés mellett dönteni. A kiváló minőségnek köszönhetően a csemete maximális biztonságban lehet.

A kényelemre sem lehet panasz, hiszen a szakemberek erre a szempontra is odafigyeltek a tervezés során. A gyerekülés igen jó eredményt ért el a törésteszteken, ezért a szülők szívesen döntenek a megvásárlása mellett. A német márka már több mint négy évtizede van jelen a piacon.

Print Friendly, PDF & Email