Flexi póráz különböző súlyig

Flexi póráz

Póráz nélkül nem tanácsos és nem is lehet kutyát sétáltatni a városban. Ez nemcsak azért van, hogy a kutyus nehogy megharapjon valakit, hanem az eb védelmében is. Kisebb testű ebek sétáltatásához a flexi póráz kiváló, tehát jó, ha a gazdi ezt választja.

Új funkciókkal és kiegészítőkkel rendelkeznek az elcanino.hu webáruházban beszerezhető Flexi Vario pórázok, amelyek élménnyé teszik a sétát. Vásárlás előtt azonban figyelni kell arra, hogy hány kilogramm súlyig ajánlott az adott termék. Nagyobb testű kutyáknak is van flexi póráz a kínálatban, ez nem más, mint a Flexi Comfort L, ami 8 méteres póráz, ami 50 kg-ig ajánlott. Bármilyen súlyú kutyája van, ebben az internetes boltban biztosan megtalálja a leginkább megfelelő pórázt, hogy teljes biztonságban tudja sétáltatni kedvencét.

A flexi póráz ára nem magas, érdemes kettőt is megvásárolni, hiszen fogyócikkről beszélünk. Nagyon egyszerűen megrendelhető, csupán néhány kattintásra van szükség ehhez. Tudja mindig biztonságban kutyáját a flexi póráz használatával!

Print Friendly, PDF & Email