Ön is ezt a kerékpár szervizt kereste!

Szükséges a rendszeres karbantartás

Elkerülhetetlen, hogy az, amit rendszeresen használunk, időnként ne szoruljon egy kis javításra. Van azonban olyasmi, amit otthon nem tudunk megoldani, vagy ha sikerül is, sok vesződséggel ját, és nem biztos, hogy az eredmény jó lesz.

A kerékpárral felmerülő gondok a legtöbbször nem valami nagy meghibásodást jelentenek, egy kerékpár szerviz szakemberei azonban biztosan szakszerűbben tudják orvosolni a hibát, mint mi otthon, még akkor is, ha valamennyire értünk hozzá. Az M&M Bike Hungary Kft-nél dolgozók szakértelmére érdemes hagyatkozni, hiszen nem csak az a céljuk, hogy egy ideig-óráig még működjön a kerékpár, hanem az, hogy tökéletes állapotba hozzák a biciklit. A javításokat minőségi szerszámokkal végzik, a meghibásodott alkatrészeket csak olyanokkal cserélik ki, amelyekről biztosan tudják, hogy kifogástalanul működnek.

Igény esetén a kerékpár szerviz akár évenkénti nagyszervizelést is végez, hiszen olykor nem árt minden alkatrészt megvizsgálni, nehogy a legrosszabb pillanatban mondja fel valami a szolgálatot.

Print Friendly, PDF & Email