Eneloop Pro akkumulátor hobbi és profi fényképészeknek

Eneloop Pro akkumulátor

Tucatjával vásárolja a ceruzaelemet, mert a fényképezőgépébe szinte mindennap újakat kell tennie? Akkor érdemes váltania és beruházni egy Eneloop Pro akkumulátor szettre, ugyanis ezeket az áramforrásokat gyorstöltővel 2 óra alatt feltöltheti és újra használatba helyezheti.

Sőt, célszerű lehet két szettet vásárolni, ugyanis így még addig sem kell nélkülöznie a fényképezőgépet, amíg az egyik rend Eneloop Pro akkumulátor töltődik. Nem kell aggódjon amiatt, hogy lemarad a legszebb, leglátványosabb pillanatokról, mert kiveszi a lemerült akkumulátorokat és amíg azok újra használhatóvá válnak, rendelkezésre fog állni a következő szett.

Csak arra kell figyelni, hogy amikor kikerülnek az Eneloop Pro akkumulátorok a gépből, akkor ne felejtse el betenni ezeket a töltőbe, mert akkor hamarosan ott fog állni két szett üres aksival és egy ideig semmiképpen sem fog tudni új fotókat készíteni. Tudjuk, hogy a fényképezésbe nagyon bele lehet merülni, de használja tudatosan a felszerelését, hogy soha ne fájjon a feje, csupán a figyelmetlenség miatt!

Print Friendly, PDF & Email