Egy jó hajvégápoló helyrehozza a szálakat

Profi hajvégápoló

Nem újdonság, hogy a sok hajfestés következtében a szálak végei tönkremennek, megsínylik a sok technikai eljárást, ami a formázásból fakad. Egy jó hajvégápoló alkalmazható mindenkinek, különösen akkor, ha sokszor volt szőkítve, esetleg gyakran találkozik hajvasalóval.

A hajvég vágása is megoldás, de amikor túl nagy a sérülés, akkor a vágás után megmaradt részt is rendszeresen ápolni kell. A hajvégápoló használata változó. Ezen termék leírásából derül ki valójában, hogy pontosan melyik fázisban kell használni, hajmosás után közvetlenül, vagy szárítás és formázás után. Az sem mindegy, hogy a készítményt le kell mosni vagy nem. Ezekre az apróságokra mindenképp figyelni kell, nehogy tévesen használjuk az amúgy remek hajvégápoló termékeket.

A különféle mélytápláló és kondicionáló ápolók most a brelilshop.hu oldalon is beszerezhetőek vonzó áron, kedvező kiszállítási feltételekkel. Ezek a professzionális hajszerek otthoni használatra is kiválóak, mert az alkalmazásuk nem kívánnak különösebb szakértelmet.

Print Friendly, PDF & Email