Boros doboz kétféle változatban

Boros doboz

A finom szeszesitalokat mindenképpen óvnunk kell a sérülésektől. Ebben tud segíteni a boros doboz, hiszen általa soha nem kell az eltört üvegek miatt bánkódnunk. A shop.zalapack.hu weboldalon vethetünk egy pillantást a kínálatra.

160x75x335, illetve 230x80x335 milliméteres formában lehetséges a vásárlás. A háromrétegű anyag kiválóan véd a sérülésektől. Gyűjtő formájában szintén lehetséges a megrendelése. A 6 darabos változatnál egy középen lévő, elválasztó lap található.

Ennek köszönhetően egymás mellé fektethetőek a palackok. A boros doboz abban az esetben is jó választás, ha raklapos szállításra lenne szükség. Az ár nem mondható túl magasnak, tehát nagymennyiségben is sor keríthető a megrendelésre. Rövid határidőn belül megérkeznek a kívánt termékek. A hordozásuk nem jelent nehézséget.

Két darab díszablak található a boros doboz felületén. Igény esetén nyomott kivitelben is megvásárolható. Egy tasakban egyszerre 2 darab borospalack lehet. Érdemes egyedi ajánlatot kérni a rendelés előtt.

Print Friendly, PDF & Email