A BeSafe gyerekülésekben első a biztonság

Gyerekülés vásárlás

A svédek mindenekelőtt arról híresek, hogy nagyon nagy hangsúly fektetnek a biztonságra. Ez nemcsak az általuk gyártott gépkocsik, hanem a BeSafe gyerekülés kifejlesztésében és gyártásában is meglátszik.

Egyfelől tudjuk, hogy egyetlen más nemzet sem fordít annyi pénzt a különféle tesztekre, mint ők, amelyek során kiszűrik a hibákat és olyanná alakítják terméküket, hogy az a lehető legtöbb biztonsági szempontnak megfeleljen.

Sőt, mivel már a kismamáknak is terveztek biztonsági övet, ezért bátran mondhatjuk, hogy a gyerek védelmét és biztonságos utazását már magzatkortól elkezdik. A BeSafe gyerekülés fejlesztése során csak a legkiválóbb minőségű műanyagot használják, ezzel igyekeznek elkerülni, hogy az illető termék egy baleset alkalmával könnyen feladja a szolgálatot és valahol eltörve végzetes tragédia alakuljon ki.

A svéd mérnökök figyelme arra is kiterjedt, hogy a BeSafe gyerekülés az oldalról, illetve a fejre érkező lehetséges ütésektől is megvédje utasát. Mindenképpen megéri erre a márkára áldozni, ha igazán biztonságban szeretné tudni porontyát a gépkocsival történő utazás során.

Print Friendly, PDF & Email