Alaposan ellátja a feladatát a mulcsozó

Mulcsozó

A szép és egészséges gyep kialakítása nem mindig egyszerű feladat, főleg akkor, ha rendszeres időközönként elfelejtünk foglalkozni vele és már csak akkor vesszük észre, hogy eljött a nyírás ideje, amikor elég magasra nőtt a növényzet. Ilyenkor 2 megoldás van. Az egyik, hogy lekaszáljuk a felesleget, majd azt lassan, de biztosan összegyűjtjük, vagy a mulcsozó sajátosságát használjuk ki

Ez a szerkezet voltaképpen egy hagyományos fűnyírónak felel meg kinézetében, de nagyon egyedi munkát végez. Kifejezetten apróra darabolja fel a zöldet, az acélkései segítségével. A mulcsozó után nem kell összeszedni a nyesedéket, mert az néhány nap alatt olyan szinten komposztálódik, hogy észre sem vesszük a jelenlétét.

Ezzel megspórolhatjuk sok műtrágya kijuttatását és a felesleges munkáktól is megkíméljük magunkat. A mulcsozó kifejezetten úgy lett megalkotva, hogy a magasabb növényzettel is megbirkózzon és még a kisebb mélyedések, lejtők se jelentsenek kihívást számára. Ha mindezek után úgy véljük, hogy erre van szükségünk, akkor rendeljük meg bátran és használjuk gyakran!

Print Friendly, PDF & Email