Agárd biciklikölcsönző kedvezményes árakkal

kerékpár táska csomagtartóra

Kerékpár táska csomagtartóra

Amikor valaki bringázni megy, talán az egyik legnagyobb problémát az jelenti, hogy hová tegye az értékeit, miként utazhatnak a személyes holmik teljesen biztonságos körülmények között. A kerékpár táska csomagtartóra megoldást jelenthet erre a gondra, hiszen igencsak masszívan felszerelhető bármelyik biciklitípusra, egyetlen kitétel ugyebár, hogy rendelkezzen csomagtartóval.

Az agardikerekpar.hu internetes áruház platformján bőven lehet találkozni különféle biciklire rögzíthető táskával. A kerékpár táska csomagtartóra szinte minden kerékpártúra elengedhetetlen kelléke, amivel az 1-2 hetes kirándulások sem jelenthetnek akadályt. A nem bicikliző társadalom nem is gondolná, hogy mennyi minden belefér a különböző biciklis táskákba. A honlapon egyedi kialakítású kerékpár táska csomagtartóra is vásárolható. A megrendelés elindítása az adott termék kosárba helyezésével kezdődik, majd amennyiben a vevő nem szeretne egyéb árucikkeket is megvenni, akkor lépésről-lépésre haladva, könnyedén véglegesítheti a vásárlását. A Velencei-tó egy csodálatos kirándulóhely a baráti vagy céges társaságoknak, pároknak és családoknak egyaránt. Itt mindenki meglelheti a számára legizgalmasabb vagy éppen megnyugtató kikapcsolódási formát.

A tó partján jól kiépített bicikliút található, amit kicsik és nagyok egyaránt nagy előszeretettel vesznek igénybe. Az Agárd biciklikölcsönző nagy választékkal és kedvezményes árakkal kecsegtet a saját kerékpárral nem rendelkező turistáknak. Az Agárd biciklikölcsönző összes bringája megfelel a KRESZ által előírt feltételeknek. Csengővel, küllőprizmával, hátsó és elülső világítással vannak felszerelve. A kölcsönzés Szép kártyával is rendezhető. Az Agárd biciklikölcsönzőben, a bérléshez feltétlenül szükséges a lakcímkártya, a személyi igazolvány vagy gépjárművezetői jogosítvány. A szerződés aláírása mellett, semmilyen kötelezettsége nincs a kölcsönző személynek, csupán épségben visszavinni a kerékpárt. Az Agárd biciklikölcsönző nem kér kauciót, az esetleges kárrendezés mindig utólagos.

Print Friendly, PDF & Email