A nyerspezsgő kiváló íz-világot mutat

Nyerspezsgő

A finom ételek és italok meghatározóak az életminőségünk szempontjából. Mindenki szeret jókat enni, ezért nem vagyunk restek étterembe eljárni. A finom falatokat rendszerint mindig valamilyen odaillő itallal öblítjük le. Ünnepi alkalmakkor jellemző a nyerspezsgő fogyasztása, feltéve, ha kedveljük ezt az italt. A minőségi szeszesitalok között elmondható, hogy a pezsgő az egyik legközkedveltebb.

A nyerspezsgő fanyar, száraz és érces íze sokakat megindít és további fogyasztásra ösztönöz. Különösképpen, ha valamilyen nehéz vörös húst fogyasztunk. A savas hatás rendkívül jó emésztést elősegítő elemként szolgál a gyomorban. A nyerspezsgő a szőlő alapanyag első, leszűrt eleme, ami a későbbi pezsgőfajták alapjául szolgál.

A minimális cukortartalom révén, „Brut Nature” jelzővel is ismert folyadék, minden pezsgő kiindulópontját jelenti. Sokan így szeretik a nyerspezsgő fanyar ízét. A másik véglet, a Doux, vagyis az édes pezsgő, ami sok embernek hamar a fejébe száll és émelyítően édes íze kellemetlen hatást eredményez.

Print Friendly, PDF & Email